Book is not available now. Book will available on: 07 Dec 2022

( 0 / 1 unit )

Loan Duration (day): 14
Sesungguhnya Aku Sayang

by Fathi Fatim

Publisher - fatimah hidayah binti kamaruddin

Category - Romance

Pemergian Iqie ibarat merenggut separuh nyawa Nuha. Apatah lagi hari bahagia mereka bakal menjelang tiba. Dalam penasaran, Nuha nekad mencari punca. Tentu semuanya bermula di Cakes Man. Ya, dia yakin!

Tuduhan Nuha kedengaran sungguh keterlaluan bagi K. Tentu gadis itu sengaja mencari alasan demi meraih perhatiannya. K sudah lali dengan ragam gadis-gadis yang ingin mendekati. Dan Nuha hanyalah salah seorang daripada mereka.

 “Saya dah tak perlukan semua tu. Dah sampai masa untuk saya terima pemergian arwah dengan ikhlas.” -Nuha

“Kalau awak fikir saya buat semua ni sebab awak, itu salah. Saya buat semua ni sebab nak pastikan yang Cakes Man langsung tak ada kena-mengena dengan teori mengarut awak.”

Sikap ego dan pentingkan diri K membuatkan Nuha lelah. Mungkin tiba masa untuk dia menyerah dan terima sahaja kenyataan tentang Iqie. Namun di saat Nuha putus asa, K berikan sebab untuk dia terus percaya.  Baik K mahupun Nuha, mereka tak pernah menyangka bahawa jawapan yang dicari rupanya terbentang di depan mata.

Please login to borrow the book.


Not available here! don't worry, we found it for you in other places, you can get it from the following other elibs using your Elib account.

This title also available in other eLib

eLIB No. of copies
PPAS Digital Library1
Perpustakaan Kuala Lumpur1